Stațiunea Parâng este renumită mai ales pentru excelentele condiții de practicare a sporturilor de iarnă. Calitatea zăpezii și accesibilitatea terenului transformă Parângul într-o perfectă alternativă la mult mai aglomerata vale a Prahovei. Stațiunea beneficiază de șase pârtii amenajate deservite de un telescaun și 5 instalații de teleski.

Deasemenea hotelul Rusu va fi centrul viitoarei stațiuni europene ce se va construi în zonă. Pentru diversitate de aici aveți acces facil la celelalte stațiuni ale văii Jiului, Straja, Rânca, Șureanu, Vidra și Transalpina. Nu ezitați și veți descoperi adevaratele plăceri ale sporturilor de iarnă la Hotel Rusu.

Instalația nouă de transport pe cablu ce deservește stațiunea montană Parâng (Telescanunul TS3) are stația de îmbarcare în curtea hotelului, iar pentru turiștii care urcă sau coboară punem la dispoziție o facilitate Apres-ski unde se pot servi băuturi calde si mâncăruri de tip snack.

Pentru iubitorii sporturilor de iarnă, punem la dispoziție gratuit spații încălzite pentru depozitare a echipamentului și săniuțe.

Activitati pentru timpul liber